Акумулаторни батерии MHB

Основана през 1996 г., Fujian Minhua Power Source Co., Ltd – MHB Brand, се превърна в един от най-големите производители на оловно-киселинни акумулатори в света, както и най-големият производител на оловни плочи в Китай. Поради високото им качество и използвано чисто олово, MHB e основен доставчик на оловни плочи на голям брой производители на батерии. MHB произвежда повече от 550 различни модели батерии, използвани в UPS индустрията, телекомуникации, аварийно осветление, охранителна и пожароизвестителна техника, автомобили, мотоциклети, циклични и индустриални приложения. Производството на всички MHB батерии е в съответствие с най-високите международни стандарти, като JIS, BS. Батериите и плочите, произведени от MHB, заемат пазарен дял от 27% в Китай и са широко разпространени в Югоизточна Азия, Близкия Изток, Европа, Северна и Южна Америка. Компанията е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 14001 и стриктно работи по контрола на качеството на всички произведени оловни плочи и батерии, за да достави готов продукт с гарантирани 0% дефекти. Самостоятелното производство на оловни плочи осигурява надеждна производителност и високо качество на всички произведени батерии. В същото време това значително помага за намаляване на разходите за производство, което прави съотношението качество / цена на всички МНВ батерии изключително конкурентно.

MS серията включва акумулаторни батерии с капацитет от 0.4 Ah до 28 Ah и експлоатационен живот до 5 години при работа в режим на подзаряд.

MM серията включва акумулаторни батерии с капацитет от 31Ah до 250Ah и експлоатационен живот 10-12 години при работа в режим на подзаряд.

MR серията са “Front Terminal” акумулаторни батерии с капацитет от 50 Ah до 180 Ah и експлоатационен живот 10-12 години при работа в режим на подзаряд.

MNG серията са гелови акумулаторни батерии с капацитет от 33 Ah до 250 Ah и експлоатационен живот 12+ години при работа в режим на подзаряд.

ML серията са 2V акумулаторни батерии с капацитет от 50Ah до 3000Ah и дълъг експлоатационен живот до 20 години при работа в режим на подзаряд.