Акумулаторни батерии FIRST POWER

FP-LogoBattery_Series_Standard

FirstPower Technology Co., Ltd е основана през 1993г. и до днес има 3 фабрики в Китай, което я превръща в един от най-големите и сериозни производители на оловно-киселинни акумулатори в Азия и света. Поради високото им качество и използвано чисто олово, FirstPower произвежда различни модели батерии, използвани в UPS индустрията, телекомуникации, аварийно осветление, охранителна и пожароизвестителна техника, мотоциклети, циклични и индустриални приложения. Производството на всички продуктови серии е в съответствие с най-високите международни стандарти. Батериите произведени от Firstpower, заемат голям пазарен дял в Китай и са широко разпространени в Югоизточна Азия, Близкия Изток, Европа, Северна и Южна Америка. Компанията е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 14001 и стриктно работи по контрола на качеството на всички произведени оловни плочи и батерии, за да достави готов продукт с гарантирани 0% дефекти.

Firstpower прилага най-модерните съоръжения и постоянно усъвършенствани технологии, за да организира производствения процес.

FP-Fabric

 

International certifications:

  • ISO9001 approval, FN: Q3105105131
  • ISO14001 CTC04912E10302ROM
  • OHS MS18001 04912S10150ROM
  • UL approval, FN:MH28204
  • CE approval, FN:G2M20201-0102-E-16
  • KS approval, FN:KS C 8519
  • VDS approval
  • BS approval

Отделът по контрол на  качеството QC се състои от IQC, IPQC, QA, QE, OQC отдели, лабораторни и тестващи дъщерни дружества, които стриктно отговарят на изискванията на системата за качество ISO9001 и следят за качеството по цялата производствена линия от входящите материали до готовите батериите на склад, за да се уверят, че продуктите са под стриктния одит в целия процес. Дефектната норма е под 0,1%. В същото време Firstpower взема аналитичен чист материал, за да се увери, че батериите са с високо качество, дълъг живот и ниски предимства на саморазреждане.

Production Process of Firstpower Batteries

FP-ProductPage

Researching & Development

RD

Firstpower си сътрудничи с института по технологии в Харбин и с университета „Фудан“, който е водещ университет по електрохимия в Китай, за да развива центъра за научноизследователска и развойна дейност. Инженерите от отдела за научноизследователска и развойна дейност работят в областта на електрохимията от 1990 г. Надзорните органи на отдела по контрол на качеството QC и производствените отдели са с дългогодишен опит в производството на акумулаторни батерии VRLA от над 25 години.

FirstPower R&D Framework

RD2