Продукти

Фирма Геробат предлага пълната гама продукти и услуги на производителя CSB Energy Technology - акумулаторни батерии, комплексни системи от батерии и шкафове / стелажи, софтуерно изчисление на комплексни системи, необходими за резервация на енергийна мощност по зададени параметри.

Продуктова матрица

Product matrix
FirstPower Technology Co., Ltd е основана през 1993г. и до днес има 3 фабрики в Китай, което я превръща в един от най-големите и сериозни производители на оловно-киселинни акумулатори в Азия и света. Поради високото им качество и използвано чисто олово, FirstPower произвежда различни модели батерии, използвани в UPS индустрията, телекомуникации, аварийно осветление, охранителна и пожароизвестителна техника, мотоциклети, циклични и индустриални приложения. Производството на всички продуктови серии е в съответствие с най-високите международни стандарти. Батериите произведени от Firstpower, заемат голям пазарен дял в Китай и са широко разпространени в Югоизточна Азия, Близкия Изток, Европа, Северна и Южна Америка. Компанията е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 14001 и стриктно работи по контрола на качеството на всички произведени оловни плочи и батерии, за да достави готов продукт с гарантирани 0% дефекти.

Production Process of Firstpower Batteries

FP-ProductPage
Основана през 1996 г., Fujian Minhua Power Source Co., Ltd – MHB Brand е един от най-големите производители на оловно-киселинни акумулатори в света, както и най-големият производител на оловни плочи в Китай. MHB произвежда повече от 550 различни модели батерии, използвани в UPS индустрията, телекомуникации, аварийно осветление, охранителна и пожароизвестителна техника, автомобили, мотоциклети, циклични и индустриални приложения.