За Нас

PB131259

 

Фирма Геробат е специализирана в консултация, инженеринг и доставка на клапанно регулируеми оловно-киселинни (VRLA) акумулаторни батерии, както и комплексни системи и решения от акумулаторни батерии, шкафове /стелажи/ и окабеляване, по изискване и специфични нужди на клиента.

Геробат е ексклузивен и оторизиран представител на производителя на висококачествени батерии – CSB Energy Technology, с приложения в UPS индустрията, телекомуникации, възобновяеми енергийни източници, охранителна и пожароизвестителна техника, батерии за циклична употреба, индустриални приложения и много други.

Фирмата е ексклузивен представител на First Power Technology Co., Ltd – FirstPower Brand, батерии с приложения в  охранителна и пожароизвестителна техника, контрол на достъп, видеонаблюдение, UPS, телекомуникации, възобновяеми енергийни източници, батерии за циклична употреба, индустриални приложения и много други.

Геробат разполага със специалисти с повече от 20 години опит в областта на оловни-киселинните акумулаторни батерии и предлагане на професионални решения и консултации.